Ambachtelijk bereid ijs

Vers en ambachtelijk bereid ijs

Ons ijs wordt dagelijks vers en op ambachtelijke wijze bereid in de ijskeuken in onze vestiging in Nieuwegein. Wij werken volledig volgens de HACCP hygiëne- en kwaliteitsnormen. Al meer dan 16 jaar ontwikkelen wij onze eigen recepten en nieuwe smaken.

Van ijs moet je kunnen genieten. Wij streven dan ook naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste smaakbeleving. Hoe wij dat doen? Kwalitatief hoogwaardige ingredienten in combinatie met onze eigen recepten. 

Benieuwd welke smaken vandaag in de vitrine staan? 

Ook genieten als je een allergie hebt 

Heb je last van een allergie? Dan ben je bij Luigi’s aan het juiste adres. We hebben een ruime keus aan ijssmaken zonder koemelk, gluten, lactose, pinda’s of noten. in de vitrine.   Je kan zelfs je favoriete ijs in een gluten- of lactosevrij hoorntje krijgen. We hebben een speciaal protocol en laten niets aan het toeval over. Zo kun jij ook echt van je ijsje genieten. 

Op de kaartjes in het ijs staan ook de allergenen vermeld. Maar wij adviseren je natuurlijk graag bij de juiste keuze!

Italiaans spaghetti-ijs

Nee, het is geen ijs dat naar spaghetti smaakt. Die vraag krijgen we vaak. Maar het is een heerlijke zomerse ijscreatie die zijn oorsprong vind in Duitsland.

Spaghetti-ijs is gemaakt van vanille-ijs die wij in de vorm van spaghetti slierten persen. Op een bedje van slagroom, overgoten met aardbeiensaus en witte chocoladesnippers lijkt het net op een echt bordje pasta. Heeerrrrlijk! Zowel in IJsselstein als Nieuwegein verkrijgbaar.

Overheerlijke ijscoupes

Ben je lekker uit eten geweest of wil jij jezelf eens lekker verwennen tijdens een dagje shoppen in de binnenstad? Bestel dan onze heerlijke royale ijscoupes. We hebben een speciale kaart waar je een keuze uit kan maken. Om je vingers bij af te likken.

Wil je met een grotere groep komen? Reserveer dan vooraf een tafel, dan zorgen we dat we een plekje voor je vrijhouden.

Let op: ijscoupes zijn alleen in de winkel in IJsselstein verkrijgbaar!

Vegan en suikervrij 

Heb je diabetes, dan wil je ook wel eens genieten van een lekker ijsje. Daarom hebben we ook suikervrij ijs. Deze hebben we niet altijd in de vitrine staan, maar als je ernaar vraagt kunnen we het altijd voor je pakken. We maken verschillende smaken, dus er is altijd keuze. 

Ook hebben wij verschillende smaken ijs Vegan ijs waar geen melkbestanddelen in zitten. Deze smaken, die op waterbasis worden gemaakt, wisselen regelmatig in de vitrine. En wil je er een lekker hoorntje bij? Vraag dan naar de Vegan hoorntjes

Onze ijskeuken

Dagelijks draaien wij het ijs vers in onze ijskeuken in Nieuwegein. Het ijs wordt gepasteuriseerd en gedraaid in de ambachtelijke ijsmachines van Carpigiani. Er worden uitsluitend kwaliteitsproducten en verse ingrediënten gebruikt om de kwaliteit, smaak en structuur te waarborgen.

Award winning ijs

Regelmatig doen wij ook mee met nationale en internationale vakwedstrijden. Diverse keren zijn we al in de prijzen gevallen. 

Geef een ijsje cadeau

Een origineel cadeautjes voor de ijsliefhebber. We hebben feestelijk verpakte cadeauzakjes met ijsmuntjes die ingeleverd kunnen worden voor een bolletje ijs.  Of cadeaubonnen t.w.v. 10 euro, 15 euro en 25 euro. Deze kunnen in meerdere keren besteed worden.