Horeca

IJs van Luigi’s IJssalon op de menukaart?

Heb je een horecagelegenheid in Midden-Nederland en wil je ijs van Luigi’s IJssalon op de menukaart? Als dessert of bij een ander lekker gerecht? Dat kan! We leveren namelijk al aan diverse horecazaken in de regio en zelfs foodtrucks. Het hele jaar door, dus ook in de winter.

Al ons ijs is ambachtelijk bereid en huisgemaakt. Dat doen wij in onze professionele ijskeuken achter onze winkel in Nieuwegein. Het ijs wordt gepasteuriseerd en gedraaid in de ambachtelijke ijsmachines van Carpigiani. Er worden uitsluitend kwaliteitsproducten en verse ingrediënten gebruikt om de kwaliteit, smaak en structuur te waarborgen.

 

Maak het onderscheid op je menukaart

 We kunnen een groot aantal smaken maken in 2,5 of 5 literbakken. Van traditionele smaken tot bijzondere en creatieve ijssmaken.  Het ijs wordt gemaakt volgens onze eigen recepten. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we veel kennis van (ijs)grondstoffen en hebben we een zo optimaal mogelijke smaakbeleving gecreëerd. Heb je specifieke wensen? Dat is geen probleem. We denken juist graag met je mee of ontwikkelen een nieuw recept.

Wil jij je onderscheiden met ijs van hoge kwaliteit? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.