Iets te vieren?

 

Luigi’s ijs op je feest!  

Wij verhuren onze ijsboxen voor grote en kleine feestjes. Of het nu op school, een bruiloft, de buurtbarbeque, een personeelsfeest of een verjaardag is…deze verwennerij valt altijd in de smaak! 

 

Italiaanse ijsbox

Verwen je gasten, bezoekers, medewerkers of klasgenoten met ambachtelijk bereid ijs uit deze Italiaanse ijsbox. Ideaal voor een traktatie aan kleinere gezelschappen op een feest of barbecue. Maar ook grotere groepen is geen probleem, want er passen max. 3 smalle bakken ijs in.

De ijsbox is makkelijk te vervoeren en op een tafel te plaatsen. Het ijs wordt koel gehouden door de meegeleverde thermobox waardoor er geen stroom benodigd is. 

Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor vers fruit, onze heerlijke slagroom of een lekkere topping. De Italiaanse ijsbox is inzetbaar vanaf ongeveer 25 personen. 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
*meerdere keuzes mogelijk. We sturen dan een offerte met alle mogelijkheden.
*meerdere keuzes mogelijk

IJstaart of ijsgebak

Voor kleinere groepen kunnen wij ijstaarten of ijsgebak maken in verschillende smaken of smaakcombinaties. Onze ijstaarten zijn voor 6 tot 8 personen. Met meerdere verschillende ijstaarten is het een lust voor het oog en heb je voor ieder wat wils.

 

IJstraktatie

Wil je ijs trakteren in de klas, of op het werk? Voor grote en kleine groepen kunnen we een leuke traktatie samenstellen. Kies zelf hoeveel bolletjes, met of zonder ijswafeltje en zelfs spikkels kunnen we regelen. Geef het wel van tevoren door, dan zorgen wij dat het klaar staat als je het komt ophalen.