IJstaarten en desserts

Met een ijstaart van Luigi’s is het altijd genieten

Een (kinder)verjaardag, feest of gewoon een bijzonder toetje. Een ijstaart van Luig’s is altijd een feest op tafel. 

Onze ijstaarten en desserts worden met de grootste zorg bereid in onze eigen ijskeuken. De taarten bestaan uit 1 of 2 smaken en zijn rijkelijk opgemaakt met room, chocolade, decoraties of een huisgemaakte spiegel van fruit .  

IJstaarten worden alleen op bestelling gemaakt. Plaats je bestelling minimaal 1 week van tevoren. Dat kan online of in de winkel. Heb je speciale wensen of een allergie, laat het ons weten. We kunnen ook gluten- en lactosevrije taarten maken. IJsdesserts maken wij bij grotere aantallen of tijdens speciale (feest)dagen. 

Op dit moment zijn wij bezig met het samenstellen van een lekker assortiment. Binnenkort kan je deze in onze webshop bestellen. 

6-8 persoons taarten

Onze ijstaarten zijn voor 6-8 personen (afhankelijk van hoe groot je het stuk ijstaart wilt). Ze hebben een  diameter van 16 cm en een massieve vulling. Meer dan 8 personen? Kies dan meerdere taarten met verschillende smaken. Zo is er voor ieder wat wils.

Eenvoudig te bestellen

Bestel de ijstaarten eenvoudig  in onze webshop. Daar kun je alle ijstaarten vinden of zelf je ijstaart samenstellen. Reken direct af en haal de ijstaart op de gewenste datum op in de winkel van je keuze. Heb je speciale wensen? Geef dit dan aan bij je bestelling. 

Bewaren en aansnijden 

Onze ijstaarten zijn ca. 3 weken houdbaar in de vriezer op -18 graden. Zorg dat je ca. 10 tot 15 minuten van tevoren de ijstaart uit de vriezer haalt en deze in de koelkast op temperatatuur laat komen. Dan smaakt de ijstaart op zijn best. Snijd de ijstaart aan met een warm mes en genieten maar!